Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Serveis Immogrupstar

Immogrupstar us ofereix el servei immobiliari més adequat per a la vostra llar.

A la nostra agència immobiliària de Platja d'Aro disposa de diferents serveis immobiliaris per ajudar-vos a prendre una decisió de compra més segura:

Tramitació íntegra de la propietat

En Immogrupstar ens encarreguem de realitzar tot el tràmit pertinent en el desenvolupament de compravenda d'un immoble. Tot el que pugui suposar una tasca costosa al client, la nostra immobiliària Platja d'Aro s'ocuparà d'això. Agilitarem el màxim el procés perquè el client pugui gaudir de la seva nova llar a la Costa Brava.

Servei de Notaria

Li facilitarem tota la documentació necessària per a presentar-la davant notari. Aquest pas burocràtic pot resultar una mica complex, de manera que els nostres agents immobiliaris l'assessoraran, en tot moment, la millor decisió per al seu benestar.

Servei de traducció de documents

La nostra immobiliària a Platja d'Aro està acostumada a tractar amb clients de procedència estrangera. Els nostres professionals li podran lliurar tota la documentació que requereixi, en el seu idioma corresponent. Fer sentir còmode al client en el desenvolupament d'una compra d'una propietat, és primordial per Immogrupstar. I amb aquest servei ajudem a fer-ho.

Sol·licitud de NIE, Permís de Residència i Obertura de compte

Si procedeix de fora d'Espanya, la nostra immobiliària l'ajudarà a sol·licitar un document d'identitat i un permís de residència perquè la seva estada a la Costa Brava sigui com en els seus somnis. A més, també podem encarregar-nos de sol·licitar una obertura bancària perquè qualsevol pagament o ingrés rebut sigui realitzi de forma segura.

Difusió del seu habitatge

En Immogrupstar compartirem el seu habitatge en diferents portals immobiliaris nacionals i internacionals perquè aconsegueixi trobar un comprador en temps rècord. Així mateix, podem utilitzar altres estratègies de màrqueting perquè el seu habitatge cridi encara més l'atenció.

Gestió immobiliària postvenda

Un cop tramitada la venda de l'immoble, podem realitzar un seguiment per formalitzar, en cas que fos necessari, qualsevol canvi de subministrament, titularitat cadastral, impostos, comunitat, etc.

Valoreu la vostra propietat aqui