Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Qui som? Immogrupstar

Immogrupstar és una empresa amb àmplia experiència en el sector de la immobiliària que any rere any intenta millorar-se a si mateixa i aportar un enfocament fresc i innovador a l'mercat immobiliari de luxe i una reputació sòlida pel que fa a fiabilitat, integritat i coneixement detallat .

Comptem amb una cartera exhaustiva de propietats espectaculars a les zones més cobejades de la Costa Brava i un equip de professionals experts multilingües amb molta experiència, dedicats a proporcionar un ampli ventall de serveis d'alta qualitat als nostres clients.

La nostra atenció se centra en propietats de luxe a les zones més cobejades de la Costa Brava i les Illes Balears. Som especialistes en les millors propietats, des àtics al centre de la ciutat a finques rústiques i esportives i des espectaculars viles costaneres a castells rurals.

La clientela de immogrupstar és realment internacional i consta de compradors procedents de Europa, Estats Units, Rússia, la Xina, l'Índia i els Estats de l' Golf.

L'experiència és bàsica per a una empresa que està especialitzada en assumptes immobiliaris, estem a l'última pel que fa a tendències de mercat i estil de vida, per poder oferir el millor producte i servei als nostres clients.

Nuestro equipo
Valoreu la vostra propietat aqui