Qui som? Immogrupstar

Immogrupstar és una empresa amb àmplia experiència en el sector de la immobiliària que any rere any intenta millorar-se a si mateixa i aportar un enfocament fresc i innovador a l'mercat immobiliari de luxe i una reputació sòlida pel que fa a fiabilitat, integritat i coneixement detallat .

Comptem amb una cartera exhaustiva de propietats espectaculars a les zones més cobejades de la Costa Brava i un equip de professionals experts multilingües amb molta experiència, dedicats a proporcionar un ampli ventall de serveis d'alta qualitat als nostres clients.

La nostra atenció se centra en propietats de luxe a les zones més cobejades de la Costa Brava i les Illes Balears. Som especialistes en les millors propietats, des àtics al centre de la ciutat a finques rústiques i esportives i des espectaculars viles costaneres a castells rurals.

La clientela de immogrupstar és realment internacional i consta de compradors procedents de Europa, Estats Units, Rússia, la Xina, l'Índia i els Estats de l' Golf.

L'experiència és bàsica per a una empresa que està especialitzada en assumptes immobiliaris, estem a l'última pel que fa a tendències de mercat i estil de vida, per poder oferir el millor producte i servei als nostres clients.

Nuestro equipo