Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Moderna i lluminosa casa amb piscina a S'Agaró, COSTA BRAVA

352m2
665m2
4
2
Si
Si
Ref.: CA-GRA3G
745.000€ 725.000€

Característiques

Any de construcció: 2004
Habitacions: 4
Banys: 2
construïts: 352m2
Parcela: 665m2
Terrassa: 100 m2
Piscina: Si
garatge: Si
Places de garatge: 2
Cuines: Oberta
Estado: Bon estat
Armaris encastats: 4
Orientació: Suroeste
Distància a la platja : 2 Km.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 1 Km.
Distància al camp de golf: 8 Km.
Llar de foc
Piscina particular
Garatge
Zona barbacoa
Porxo
Armaris encastats
Bugaderia
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Calefacció
Qualificació energètica
Qualificació energèticaD

Descripció

Descobreix la teva nova llar al cor de la Costa Brava. Aquest espectacular habitatge a S'Agaró està distribuït en dos nivells, amb un ampli garatge, aquesta casa està a punt perquè gaudeixis de la vida sense preocupacions. Des del lluminós i espaiós saló de dos nivells, que inclou una zona de menjador i una àrea de descans amb vista a la piscina privada, fins a la cuina dels teus somnis amb una illa central on cada detall ha estat meticulosament pensat. Amb quatre habitacions, dues amb bany en suite, una de les quals compta amb un vestidor i accés al jardí, aquesta casa proporciona comoditat i estil. Les àmplies finestres d'alumini i el doble vidre a totes les habitacions garanteixen una experiència lluminosa i acollidora. El jardí, amb un porxo cobert perfecte per a nits d'estiu, la piscina i una zona d'estenedor al costat d'una olivera, ofereixen espais ideals per relaxar-te amb la família i els amics. A més, la ubicació estratègica, a 5 minuts de Platja D'Aro ia prop de les prestigioses localitats de la Costa Brava, assegura un estil de vida ple d'encant i comoditats. Amb un garatge de generoses dimensions per a 3 cotxes. Calefacció de gasoil. Aire condicionat al saló, menjador i cuina, amb bomba de calor. Finestres dalumini amb pont tèrmic. Vidres càmera laminats 8+8, càmera 8. Persianes amb motor. PRODUCTE APIALIA. DESPESES DE COMPRA: 10% ITP + Notari + Registre.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 620.745 GBP
  • Rublo Ruso: 620.745 RUB
  • Franco Suizo: 701.800 CHF
  • Yuan Chino: 5.592.578 CNY
  • Dolar: 772.343 USD
  • Corona Sueca: 8.456.400 SEK
  • Corona Noruega: 8.529.625 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui