Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Encantadora casa amb vistes panoràmiques i piscina

215m2
754m2
3
3
Si
Privat
Ref.: CA-CAB46G
610.000€

Característiques

Any de construcció: 1995
Habitacions: 3
Banys: 3
construïts: 215m2
Parcela: 754m2
Piscina: Si
garatge: Privat
Places de garatge: 2
Cuines: Independante
Armaris encastats: 3
Orientació: Suroeste
Distància a la platja : 4 Km.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 1 Km.
Distància al camp de golf: 10 Km.
Calefacció
Llar de foc
Garatge
Zona barbacoa
Exterior
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Bugaderia
Terrassa
Vistes a la muntanya
Qualificació energètica
Qualificació energèticaE

Descripció

Us presentem aquesta casa unifamiliar de dues plantes, ubicada en un entorn privilegiat de Vescomtat de Cabanyes. Aquesta propietat ha estat dissenyada pensant en el confort i l'elegància, oferint espais amplis i lluminosos que conviden a gaudir i relaxar-se. L'habitatge compta amb tres dormitoris i dos banys complets, a més d'un bany de cortesia, distribuïts de manera que cada espai ofereix privadesa i comoditat. A la planta baixa hi ha un lluminós saló amb xemeneia, perfecte per a les reunions familiars o simplement per gaudir d'un moment de tranquil·litat davant del foc. La cuina moderna i completament equipada s'obre cap al saló, creant un ambient diàfan i funcional. Aquesta planta es completa amb dos dormitoris dobles i un bany complet amb banyera, ideal per a ús diari. La terrassa coberta, accessible des del saló, ofereix un espai addicional per al gaudi a l'aire lliure, connectant directament amb el jardí i la piscina, on les vistes panoràmiques al mar i la muntanya prenen protagonisme. La primera planta està dedicada al dormitori principal, un veritable refugi de pau i privadesa. Aquest ampli dormitori compta amb un bany en suite equipat amb banyera, on relaxar-se es converteix en una experiència, i armaris de paret. La gran terrassa coberta, accessible des del dormitori, ofereix una vista impressionant. Els acabats de casa són d'alta qualitat. Calefacció elèctrica amb plaques ultrafines. Producte Apialia.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 522.282 GBP
  • Rublo Ruso: 522.282 RUB
  • Franco Suizo: 590.480 CHF
  • Yuan Chino: 4.705.479 CNY
  • Dolar: 649.833 USD
  • Corona Sueca: 7.115.040 SEK
  • Corona Noruega: 7.176.650 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui