Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Xalet en venda a pocs minuts de la platja de Sant Feliu de Guixols

141m2
847m2
3
2
Si
Ref.: CA-SAG41G
745.000€

Característiques

Any de construcció: 1982
Habitacions: 3
Banys: 2
construïts: 141m2
Parcela: 847m2
Terrassa: 30 m2
garatge: Si
Places de garatge: 2
Cuines: Independante
Estado: Bon estat
Orientació: Sur
Distància a la platja : 600 Mts.
Distància a l'aeroport: 35 Km.
Distancia a oci: 250 Mts.
Distància al camp de golf: 15 Km.
Calefacció
Llar de foc
Plaça de parking
Garatge
Zona barbacoa
Exterior
Jardí
Armaris encastats
Bugaderia
Terrassa
Traster
Qualificació energètica
Qualificació energèticaG

Descripció

Aquesta impressionant residència dʻuna sola planta, situada en una generosa parcel·la de 847,50 m², ofereix una combinació perfecta dʻelegància i comoditat, amb vistes discretes al mar que et captivaran des del primer moment. En endinsar-vos a la casa, us rebrà un ampli rebedor que us convida a explorar cada racó d'aquesta llar encantadora. La lluminosa sala d'estar i menjador, amb els espais proporcionats, és el lloc ideal per gaudir de moments de convivència amb familiars i amics. La cuina, equipada i una pràctica distribució, inspirarà el xef que portes a dins per crear delicioses obres mestres culinàries. A més, amb tres acollidores habitacions i dos banys complets, aquesta casa ofereix un refugi tranquil i privat per a tota la família. El garatge amb capacitat per a dos cotxes proporciona comoditat i seguretat per als teus vehicles, mentre que a la part inferior de la casa, un celler i un espai diàfan ofereixen infinites possibilitats per personalitzar i adaptar aquest espai a les necessitats específiques. El veritable encant d'aquesta propietat es revela al seu ampli jardí, on les possibilitats són infinites. Des de gaudir d'una capbussada en una piscina privada fins a cultivar el teu propi hort orgànic, aquest espai a l'aire lliure et convida a crear el teu paradís personal mentre gaudeixes de les vistes al mar a la distància.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 638.040 GBP
  • Rublo Ruso: 638.040 RUB
  • Franco Suizo: 728.536 CHF
  • Yuan Chino: 5.784.031 CNY
  • Dolar: 798.193 USD
  • Corona Sueca: 8.720.374 SEK
  • Corona Noruega: 8.790.628 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui