Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

GRAN OPORTUNITAT! Xalet a Mas Vila amb impressionants vistes al mar!

217m2
2.454m2
3
2
Si
Ref.: CA-MV11-ANT
675.000€

Característiques

Any de construcció: 1973
Habitacions: 3
Banys: 2
construïts: 217m2
Parcela: 2.454m2
Terrassa: 60 m2
garatge: Si
Places de garatge: 1
Cuines: Oberta
Estado: Reformat
Orientació: Este
Distància a la platja : 2 Km.
Distància a l'aeroport: 45 Km.
Distancia a oci: 2 Km.
Distància al camp de golf: 15 Km.
Calefacció
Plaça de parking
Garatge
Zona barbacoa
Exterior
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Vistes al mar
Bugaderia
No a moblat
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Aire condicionat
Jacuzzi
Celler
Qualificació energètica
Qualificació energèticaE

Descripció

Xalet en venda a Sant Antoni de Calonge, Costa Brava. Aquesta bonica propietat es troba en una ubicació privilegiada, envoltada de natura i amb vistes impressionants sobre el mar i les muntanyes. Amb una superfície construïda de 217m² i sobre un terreny de 800m² i una parcel·la rústica de 1654m².

La distribució en una sola planta ofereix comoditat i accessibilitat, amb 3 dormitoris dobles per garantir el descans de tots els membres de la família. A més, compta amb 1 bany complet i 1 lavabo de cortesia, perfecte per rebre visites.

La sala d´estar menjador és àmplia i lluminosa, amb grans finestrals que permeten gaudir de les vistes panoràmiques. A més, compta amb una terrassa de 30m², ideal per relaxar-se i gaudir de l´entorn. La zona de barbacoa i jacuzzi és perfecta per organitzar reunions amb amics i familiars.

La propietat també compta amb una planta soterrani, on hi ha un estudi, minibar i celler, ideal per a aquells que vulguin tenir un espai addicional per treballar o per gaudir de moments d'oci.

Aquesta casa es troba en perfectes condicions i llesta per entrar a viure. La seva ubicació la converteix en una opció ideal tant com a residència d'estiu com a primera residència. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta propietat meravellosa a la Costa Brava. Contacta'ns ara per a més informació!

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 577.935 GBP
  • Rublo Ruso: 577.935 RUB
  • Franco Suizo: 653.400 CHF
  • Yuan Chino: 5.206.883 CNY
  • Dolar: 719.078 USD
  • Corona Sueca: 7.873.200 SEK
  • Corona Noruega: 7.941.375 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui