Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Espectacular mansió ubicada a Santa Cristina d'Aro, amb grans espais diàfans

316m2
9.072m2
4
3
Si
Si
Ref.: CA-VALL3G
1.100.000€

Característiques

Any de construcció: 1985
Habitacions: 4
Banys: 3
construïts: 316m2
Parcela: 9.072m2
Terrassa: 30 m2
Piscina: Si
garatge: Si
Places de garatge: 1
Cuines: Oberta
Estado: Bon estat
Orientació: Sureste
Distància a la platja : 20 Km.
Distància a l'aeroport: 30 Km.
Distancia a oci: 10 Km.
Distància al camp de golf: 7 Km.
Calefacció
Llar de foc
Piscina particular
Plaça de parking
Zona barbacoa
Exterior
Jardí
Porxo
Solàrium
Bugaderia
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Aire condicionat
Qualificació energètica
Qualificació energèticaE

Descripció

Situada a una de les zones de Vall Repòs, Santa Cristina d'Aro aquesta magnífica vila ofereix un oasi de pau i tranquil·litat a només minuts de la ciutat. La urbanització es caracteritza per la seva cura i ambient familiar, ideal per a famílies que busquen un entorn segur i agradable.

La vila es distribueix en una superfície de 400 m² i compta amb 4 àmplies habitacions dobles, 3 banys complets, un majestuós saló menjador amb sostres alts i una cuina moderna oberta amb accés a una gran terrassa amb barbacoa. La propietat també disposa d´una piscina coberta i un jardí amb molta privadesa, perfecte per gaudir de l´aire lliure en qualsevol època de l´any.

A més, la vila compta amb una casa de convidats totalment independent amb 3 habitacions, 2 banys, cuina i saló menjador. Aquesta casa és ideal per rebre familiars i amics o per llogar-la com a font d'ingressos addicional.

La parcel·la de 9.000 m² ofereix un ampli espai per gaudir de l´aire lliure, amb zones verdes, arbres fruiters i espai per a aparcament. La propietat també compta amb llicència turística, cosa que la converteix en una excel·lent inversió per a aquells que busquen rendibilitzar el seu lloguer.

No dubteu a demanar una visita i descobrir per què aquesta vila és l'oportunitat perfecta per als que busquen una llar de luxe en un entorn privilegiat.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 941.820 GBP
  • Rublo Ruso: 941.820 RUB
  • Franco Suizo: 1.064.800 CHF
  • Yuan Chino: 8.485.290 CNY
  • Dolar: 1.171.830 USD
  • Corona Sueca: 12.830.400 SEK
  • Corona Noruega: 12.941.500 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui