Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Magnífica oportunitat d'adquirir un exclusiu habitatge unifamiliar aïllat a la prestigiosa zona de Bateries S'Agaro

312m2
407m2
4
3
Si
Si
Ref.: CA-SAG40-CASA-CALAFAT
1.250.000€

Característiques

Any de construcció: 2025
Habitacions: 4
Banys: 3
construïts: 312m2
Parcela: 407m2
Terrassa: 12 m2
Piscina: Si
garatge: Si
Places de garatge: 1
Cuines: Independante
Estado: Nou
Armaris encastats: 4
Orientació: Suroeste
Distància a la platja : 15 Mins.
Distància a l'aeroport: 35 Km.
Distancia a oci: 500 Mts.
Distància al camp de golf: 15 Km.
Exterior
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Vistes al mar
Bugaderia
No a moblat
Obra nova
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Aire condicionat
Calefacció
Llar de foc
Piscina particular
Plaça de parking
Garatge
Qualificació energètica
Qualificació energèticaEn proceso

Descripció

Aquesta impressionant propietat d´obra nova compta amb 312m² construïts distribuïts en dos nivells, oferint un disseny modern i funcional per al confort de tota la família. Gaudeix de la privadesa i el luxe amb una piscina privada i unes precioses vistes!

A la planta baixa, trobareu un ampli rebedor que us donarà la benvinguda a un espai lluminós i acollidor. La cuina tipus office amb vista sobre la piscina és perfecta per als amants de la gastronomia, mentre que el menjador i la sala d'estar amb llar de foc són ideals per al relax i l'entreteniment. A més, compta amb un dormitori amb bany complet en aquesta planta.
A la planta primera hi trobem el dormitori principal tipus suite amb vestidor i bany complet amb banyera, oferint un oasi de tranquil·litat i privadesa. També trobaràs tres dormitoris dobles addicionals i un bany complet. L´ampli safareig amb espai d´emmagatzematge i la sala d´estar amb sortida al porxo completen aquest meravellós habitatge.
A més, la propietat compta amb una terrassa, balcó, armaris de paret, traster i calefacció de bomba de fred/calor per a la teva comoditat en qualsevol època de l'any. Amb una orientació sud i est, podràs gaudir de la llum natural i el bon clima mediterrani. No perdis l'oportunitat de viure en aquest paradís, contacta'ns per a més informació!

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 1.070.250 GBP
  • Rublo Ruso: 1.070.250 RUB
  • Franco Suizo: 1.210.000 CHF
  • Yuan Chino: 9.642.375 CNY
  • Dolar: 1.331.625 USD
  • Corona Sueca: 14.580.000 SEK
  • Corona Noruega: 14.706.250 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui