Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Magnífica oportunitat d'adquirir un exclusiu habitatge unifamiliar aïllat a la prestigiosa zona de Bateries S'Agaro

312m2
407m2
4
3
Si
Si
Ref.: CA-SAG40-CASA-CALAFAT
1.250.000€

Característiques

Any de construcció: 2025
Habitacions: 4
Banys: 3
construïts: 312m2
Parcela: 407m2
Terrassa: 12 m2
Piscina: Si
garatge: Si
Places de garatge: 1
Cuines: Independante
Estado: Nou
Armaris encastats: 4
Orientació: Suroeste
Distància a la platja : 15 Mins.
Distància a l'aeroport: 35 Km.
Distancia a oci: 500 Mts.
Distància al camp de golf: 15 Km.
Bugaderia
No a moblat
Obra nova
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Aire condicionat
Calefacció
Llar de foc
Piscina particular
Plaça de parking
Garatge
Exterior
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Vistes al mar
Qualificació energètica
Qualificació energèticaEn proceso

Descripció

Aquesta impressionant propietat d´obra nova compta amb 312m² construïts distribuïts en dos nivells, oferint un disseny modern i funcional per al confort de tota la família. Gaudeix de la privadesa i el luxe amb una piscina privada i unes precioses vistes!

A la planta baixa, trobareu un ampli rebedor que us donarà la benvinguda a un espai lluminós i acollidor. La cuina tipus office amb vista sobre la piscina és perfecta per als amants de la gastronomia, mentre que el menjador i la sala d'estar amb llar de foc són ideals per al relax i l'entreteniment. A més, compta amb un dormitori amb bany complet en aquesta planta.
A la planta primera hi trobem el dormitori principal tipus suite amb vestidor i bany complet amb banyera, oferint un oasi de tranquil·litat i privadesa. També trobaràs tres dormitoris dobles addicionals i un bany complet. L´ampli safareig amb espai d´emmagatzematge i la sala d´estar amb sortida al porxo completen aquest meravellós habitatge.
A més, la propietat compta amb una terrassa, balcó, armaris de paret, traster i calefacció de bomba de fred/calor per a la teva comoditat en qualsevol època de l'any. Amb una orientació sud i est, podràs gaudir de la llum natural i el bon clima mediterrani. No perdis l'oportunitat de viure en aquest paradís, contacta'ns per a més informació!

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 1.049.663 GBP
  • Rublo Ruso: 1.049.663 RUB
  • Franco Suizo: 1.201.125 CHF
  • Yuan Chino: 9.866.750 CNY
  • Dolar: 1.356.000 USD
  • Corona Sueca: 14.609.375 SEK
  • Corona Noruega: 14.927.500 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui