Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Bella casa amb terreny i piscina ubicada a zona residencial a prop de les millors platges

208m2
609m2
3
2
Si
Privat
Ref.: CA-CAB42-CR-c
465.000€ 440.000€

Característiques

Any de construcció: 2000
Habitacions: 3
Banys: 2
construïts: 208m2
Parcela: 609m2
Terrassa: 100 m2
Piscina: Si
garatge: Privat
Places de garatge: 1
Cuines: Oberta
Estado: Bon estat
Armaris encastats: 3
Distància a la platja : 5 Km.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 2 Km.
Distància al camp de golf: 15 Km.
Calefacció
Llar de foc
Piscina particular
Garatge
Zona barbacoa
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Bugaderia
Terrassa
Traster
Aire condicionat
Qualificació energètica
Qualificació energèticaEn proceso

Descripció

Propietat sobre terreny de 609 metres. De construcció típica de la zona, la casa consta d´un ampli saló menjador, cuina equipada i i 3 habitacions. Una habitació amb llit de matrimoni amb televisor, una habitació doble amb dos llits individuals, una altra habitació doble amb llit de matrimoni La propietat disposa de dos banys.

A la zona exterior, un espai acollidor, amb privadesa on trobem zona de piscina, barbacoa i menjador exterior. Una propietat ideal per a unes vacances en família ja que està situada en una zona molt tranquil·la i alhora molt ben comunicada, on gaudir d´unes relaxants vacances al camp i molt a prop del mar.

Però per les seves característiques també és ideal per a primera residència. Es troba a Vescomtat de Cabanyes, Calonge, a la regió de la Costa Brava. Calonge és un poble de la costa brava amb tradició vinícola, amb un nucli antic medieval. La casa està en un indret molt tranquil, a prop dels boscos i camps de conreu, aproximadament a 4 km de les platges de la Costa Brava.
Molt a prop tenim Palamós, un poble pesquer amb ambient familiar, amb cales espectaculars per banyar-se té una reconeguda gastronomia i es localitza en molt ben situat per conèixer els millors llocs de la costa brava.

Camins de ronda espectaculars, excursions amb bici al parc natural de les Gavarres, Museu de Pesca de Palamós, minicreuers pel litoral, excursions amb caiac, batejos de submarinisme i una gran varietat d'activitats lúdiques que podreu gaudir durant les vostres vacances. A set quilòmetres ens trobem amb la població de Platja de cèrcol, amb una àmplia oferta lúdica i comercial.

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 376.728 GBP
  • Rublo Ruso: 376.728 RUB
  • Franco Suizo: 425.920 CHF
  • Yuan Chino: 3.394.116 CNY
  • Dolar: 468.732 USD
  • Corona Sueca: 5.132.160 SEK
  • Corona Noruega: 5.176.600 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui