Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

IMPECABLE PROPIETAT A MAS BARCELÓ A 5min DEL CENTRE DE CALONGE

221m2
368m2
4
3
Privat
Ref.: CA-BARCELO1-CR
445.000€

Característiques

Any de construcció: 2001
Habitacions: 4
Banys: 3
construïts: 221m2
Parcela: 368m2
Terrassa: 30 m2
garatge: Privat
Places de garatge: 2
Cuines: Independante
Estado: Bon estat
Armaris encastats: 2
Orientació: Suroeste
Distància a la platja : 3 Km.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 5 Mins.
Distància al camp de golf: 10 Km.
Calefacció
Garatge
Zona barbacoa
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Bugaderia
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Qualificació energètica
Qualificació energèticaF

Descripció

Casa unifamiliar ideal per viure tot l'any, a Mas Barceló unes de les urbanitzacions preferides per la seva proximitat al centre de Calonge, amb el parc de Sant Julià de Lòria, supermercat i la seva tranquil·litat veïnal.

La propietat es compon de dues plantes. A la planta baixa hi trobem rebedor, 1 dormitori en suit amb mobles encastats i bany propi, 1 habitació doble, bany complet de cortesia, sala d´estar, cuina molt àmplia totalment equipada i amb sortida a la terrassa.
Al primer pis hi trobem un dormitori molt gran, un altre bany complet, una sala diàfana que es pot convertir en sala de jocs, llibreria, despatx amb sortida a una segona terrassa amb vistes molt boniques al nucli antic de Calonge i muntanya.

Zona exterior hi trobem un jardí de fàcil manteniment, garatge tancat amb accés directe a la casa, disposa de menjador d´estiu i zona de barbacoa coberta.

Destacar el bon estat de conservació de la casa, fusteria exterior d'alumini, aïllaments, persianes elèctriques, calefacció de gasoil, mosquiteres a totes les habitacions i la façana recent pintada.

A 4km de la platja de Sant Antoni de Calonge.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 381.009 GBP
  • Rublo Ruso: 381.009 RUB
  • Franco Suizo: 430.760 CHF
  • Yuan Chino: 3.432.686 CNY
  • Dolar: 474.059 USD
  • Corona Sueca: 5.190.480 SEK
  • Corona Noruega: 5.235.425 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui