Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Apartment · Segona Mà Girona · Sant Antoni De Calonge

98m2
3
2
Comunitat
Ref.: AP-SAC51-C
335.000€

Característiques

Habitacions: 3
Banys: 2
construïts: 98m2
Piscina: Comunitat
Estado: Bon estat
Armaris encastats: 1
Orientació: Sur
Distància a la platja : 5 Mins.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 100 Mts.
Distància al camp de golf: 12 Km.
Calefacció
Piscina comunitaria
Armaris encastats
Balcó
Cèntric
Jardí comunitari
Bugaderia
Terrassa
Ascensor
Qualificació energètica
Qualificació energèticaG

Descripció

Aquest encantador apartament, situat a només 100 metres de la platja, ofereix la combinació perfecta entre comoditat i una ubicació privilegiada a St. Antoni de Calonge. Situat a la primera planta d´un edifici amb ascensor, aquesta propietat de 98m2 construïts compta a més amb dues terrasses privades, una de 9,71m2 i una altra de 6,68m2, on podràs gaudir del clima mediterrani i contemplar les vistes a la zona comunitària. En entrar a l'apartament, sereu rebut per un ampli rebedor que dóna accés al saló-menjador, la cuina és independent i ofereix un espai funcional i pràctic. La distribució d'aquest apartament es completa amb tres dormitoris acollidors, tots amb armaris de paret per maximitzar l'espai d'emmagatzematge. Dos dels dormitoris són dobles, ideals per a famílies o convidats, mentre que el tercer és individual, perfecte com a dormitori addicional o despatx. A més, dos banys complets i un pràctic safareig completen aquest acollidor habitatge. Aquest apartament ofereix una vida tranquil·la i relaxada al costat del mar, amb la conveniència de tenir tots els serveis i comoditats a l'abast de la mà. No deixis passar aquesta oportunitat de viure en una de les destinacions més desitjades de la Costa Brava! Contacta'ns avui mateix per programar una visita i descobrir aquest apartament!

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 286.827 GBP
  • Rublo Ruso: 286.827 RUB
  • Franco Suizo: 324.280 CHF
  • Yuan Chino: 2.584.157 CNY
  • Dolar: 356.876 USD
  • Corona Sueca: 3.907.440 SEK
  • Corona Noruega: 3.941.275 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui