Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Bonic apartament reformat amb vistes obertes

67m2
3
1
Ref.: AP-CAL23G
169.000€ 159.000€

Característiques

Any de construcció: 1990
Habitacions: 3
Banys: 1
construïts: 67m2
Terrassa: 12 m2
Cuines: Oberta
Estado: Bon estat
Piso: 1er
Orientació: Sur
Distància a la platja : 3 Km.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 100 Mts.
Distància al camp de golf: 8 Km.
Calefacció
Exterior
Armaris encastats
Balcó
Cèntric
Bugaderia
Terrassa
Vistes a la muntanya
Sense ascensor
Aire condicionat
Qualificació energètica
Qualificació energèticaG

Descripció

Encantador apartament completament reformat al cor de Calonge, ubicat en un barri molt tranquil amb totes les comoditats a l'abast (farmàcia, botigues, supermercat, centre d'atenció primària... etc) L´habitatge disposa d´un ampli saló menjador que s´integra harmoniosament amb una moderna cuina americana i un petit safareig. El balcó ofereix molta llum a l'habitatge i atès que no hi ha cap edició al davant, es pot gaudir d'unes boniques vistes obertes sobre el poble. La distribució interior es compon d´un modern bany amb dutxa, dues acollidores habitacions dobles i una individual, totes equipades amb armaris encastats per maximitzar l´espai. Compte amb tancaments de PVC i doble vidre, calefacció elèctrica, aire condicionat i traster privat. Aquest pràctic apartament es troba en estat impecable, llest per mudar-se i gaudir del màxim confort. És una opció ideal tant per viure tot l'any com per destinar a una segona residència a prop de la costa en aquest meravellós poble familiar i tranquil de la Costa Brava. No perdis l'oportunitat de fer d'aquest bonic espai la teva nova llar! Despeses de comunitat: 600€/ any IBI: 400€/ any Escombreries: 155€/ any.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 136.136 GBP
  • Rublo Ruso: 136.136 RUB
  • Franco Suizo: 153.912 CHF
  • Yuan Chino: 1.226.510 CNY
  • Dolar: 169.383 USD
  • Corona Sueca: 1.854.576 SEK
  • Corona Noruega: 1.870.635 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui