Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Casa adosada · Segona Mà Girona · Platja D'aro · Politur

62m2
102m2
2
1
Ref.: CA-PIN9G
242.000€

Característiques

Any de construcció: 1967
Habitacions: 2
Banys: 1
construïts: 62m2
Parcela: 102m2
Terrassa: 30 m2
Cuines: Oberta
Estado: Reformat
Armaris encastats: 2
Orientació: Sur
Distància a la platja : 1 Km.
Distància a l'aeroport: 45 Km.
Distancia a oci: 1.5 Km.
Distància al camp de golf: 5 Km.
Exterior
Jardí
Armaris encastats
Jardí comunitari
Terrassa
Vistes a la muntanya
Qualificació energètica
Qualificació energèticaEn proceso

Descripció

Descobreix un Paradís de Tranquil·litat i Confort a la Urbanització Politur, Platja d'Aro. Aquesta bonica casa reformada et brinda l'oportunitat de viure en un entorn de serenitat i luxe, on cada dia és un regal de sol i comoditat. saló menjador amb accés a terrassa i preciós jardí, des del mateix tenim accés a una terrassa solàrium a la part superior, disposa de cuina equipada, 2 dormitoris dobles, 1 bany complet amb dutxa. Reformat a la Perfecció: Cada racó d´aquesta propietat ha estat acuradament renovat per oferir la màxima comoditat i estil. Els acabats de qualitat es combinen amb un disseny contemporani per crear un ambient de luxe. Característiques Destacades: Terrassa i Jardí Privat. Urbanització amb zona comunitària i piscina. un exuberant jardí. Aquest espai exterior és perfecte per a moments de relaxació i entreteniment a l'aire lliure. Ubicació Ideal: Platja d'Aro és una joia de la Costa Brava, coneguda per la seva bellesa i el seu ambient vibrant. Des de la teva nova residència, tindràs fàcil accés a platges de somni, restaurants excepcionals i una àmplia varietat d'activitats culturals i de lleure. Contacta'ns avui per obtenir més informació i programar una visita. Benvingut a la teva nova llar a Platja d'Aro! Producte Apialia.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 207.200 GBP
  • Rublo Ruso: 207.200 RUB
  • Franco Suizo: 234.256 CHF
  • Yuan Chino: 1.866.764 CNY
  • Dolar: 257.803 USD
  • Corona Sueca: 2.822.688 SEK
  • Corona Noruega: 2.847.130 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui