Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Maximitza el valor de la teva propietat a la Costa Brava: guia de venda de la teva Immobiliària de Platja d'Aro

Vendre la teva propietat a la Costa Brava és un moment significatiu ple de possibilitats i expectatives. Ja sigui un acollidor apartament amb vistes al mar o una espaiosa casa al cor de Platja d'Aro, cada propietat té un potencial únic que es pot maximitzar amb la preparació adequada. A la nostra immobiliària a Platja d'Aro, hem acompanyat molts propietaris en el procés de venda, transformant les seves propietats en irresistibles ofertes per al mercat. En aquest post, compartirem amb tu una guia pas a pas per preparar casa teva per a la venda, assegurant que destaqui entre els altres apartaments en venda a Costa Brava.

Preparació del teu apartament 

El primer pas per assegurar una venda reeixida i rendible és presentar la teva propietat de la millor manera possible. Això vol dir dur a terme les reparacions necessàries, despersonalitzar els espais i considerar petites renovacions que poden augmentar significativament el seu valor. Aquí hi ha alguns consells clau per començar:

 • Reparacions: Revisa la teva propietat a la recerca de qualsevol reparació necessària, des d'arreglar una gotera fins a assegurar-te que tots els llums funcionin correctament. Una propietat ben mantinguda no només és més atractiva, sinó que també transmet cura i atenció al detall.
 • Despersonalització: Els possibles compradors han de poder visualitzar-se a si mateixos vivint a la teva propietat. Això vol dir treure fotos familiars, obres d'art i qualsevol element excessivament personal.
 • Renovacions menors: De vegades, petites inversions poden traduir-se en grans retorns. Considera pintar les parets amb colors neutres, actualitzar les ferramentes de les portes o els armaris o millorar la il·luminació si cal.

Aquestes accions preparen l'escenari perquè els compradors potencials s'enamorin de la vostra propietat, destacant-la d'altres apartaments en venda a la Costa Brava.

Màrqueting efectiu

Una vegada que la teva propietat estigui en el seu millor moment, el següent pas és assegurar-se que arribi als compradors potencials adequats. Aquí és on entra en joc una estratègia de màrqueting eficaç:

 • Fotografia professional: Les imatges són sovint la primera impressió que els compradors tindran de la teva propietat. Invertir en fotografia professional pot fer una gran diferència, mostrant casa teva amb la millor llum possible i des de les millors perspectives destacant els punts forts de la teva propietat.
 • Video tour: Un vídeo tour permet als compradors potencials experimentar el flux i la sensació de la teva propietat des de qualsevol lloc del món, cosa que és particularment valuós per a aquells que busquen comprar des de l'estranger.

La nostra immobiliària a Platja d'Aro no només compta amb els recursos per crear aquest material de màrqueting d'alta qualitat, sinó que també té l'experiència per assegurar que la teva propietat es mostri a les plataformes més efectives, tant a nivell nacional com internacional.

Mostrar la teva propietat

Amb el teu apartament ara destacant-se entre els altres apartaments en venda a Costa Brava gràcies a una preparació meticulosa i una estratègia de màrqueting ben executada, el següent pas és gestionar les visites dels compradors potencials. La manera com es presenta la teva propietat durant aquestes visites pot marcar una gran diferència en la percepció del valor per part dels compradors: 

 • Organització i neteja: Assegureu-vos que la propietat estigui impecable per a cada visita. La neteja profunda, l'ordre i l'organització són essencials per fer una bona impressió als compradors potencials.
 • Ambient acollidor: Petits detalls com assegurar-se que la propietat estigui ben ventilada, tenir una temperatura agradable i potser fins i tot oferir una aroma subtil i agradable poden fer que els espais siguin més acollidors .
 • Flexibilitat a les visites: Ser flexible amb els horaris de les visites pot augmentar les oportunitats de mostrar la teva propietat a més compradors potencials, incloent aquells que estan buscant comprar un apartament a la Costa Brava des d'altres regions o fins i tot des de l'estranger.

Negociació i tancament de la venda

La negociació del preu de venda és un art que requereix un coneixement profund del mercat immobiliari actual a la Costa Brava, així com habilitats de comunicació efectives. Aquí és on comptar amb una immobiliària a Platja d'Aro amb experiència té un valor incalculable:

 • Estratègies de negociació: El nostre equip, amb experiència et representarà durant la negociació, assegurant que es respectin els teus interessos i que obtinguis el millor preu possible per la teva propietat.
 • Gestió de la documentació: La venda d'una propietat implica una quantitat significativa de paperassa. Des del contracte inicial fins a lacta de venda. Gestionem tot el procés, assegurant que cada document estigui correctament preparat i signat, evitant retards o problemes legals.
 • Tancament de la venda: Coordinarem cada aspecte del tancament de la venda, des de l'organització de la cita final a la notaria fins al lliurament de les claus, garantint un procés de venda sense estrès i reeixit.

Vendre la teva propietat a la Costa Brava és una decisió important i volem assegurar-nos que obtinguis el millor resultat possible. Si tens un apartament o casa que vols vendre, o si estàs buscant comprar apartament Costa Brava, el nostre equip és aquí per guiar-te i recolzar-te a cada pas del camí. 


Contacta amb nosaltres avui mateix per començar a maximitzar el potencial de la teva propietat!


Compartir


Valoreu la vostra propietat aqui