Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Immogrupstar forma part de el grup Apialia Costa Brava

Apialia, es una agrupació de les millors agencies inmobiliaries de la Costa Brava. El principal objectiu d'aqueta agrupació de comercials és la col·laboració i compartiment de inmobles exclusius localitzats en  Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró Platja d’Aro, Sant Antoni de Calonge, Calonge i Palamós.

Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.

Estàr dintre d'aquest grup influiex positivament tant al comprador com al vender.

  • En cas del venedor, la seva propietat estará a l'abást del tot el col·lectiu inmobiliari encaré que tracti només amb una agencia específica. Aquelles agencies que están dintre d'aquest col·lectiu tenen accés a tota la informació necesària.
  • Pel que fa al comprador, es beneficia de tenir moltes propietats exclusives a la seva disposició, amb tota informació complerta. A més hi ha més oficines per qualsevol consulta al seu servei.

Immogrupstar forma part d'aquesta agrupació y compartim les propietat exclusives. Estém segurs que aquesta es una bona fórmula de cara a la col·laboració entre professionals inmobiliaris i també per nostres clients tant comprador com venedor. 

Compartir


Valoreu la vostra propietat aqui