Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Ven la teva casa a el millor preu i a el menor temps possible.

Si està pensant en vendre la seva casa o apartament, nosaltres com agència immobiliària estem disposats a ajudar-lo amb el procés.

Aquest procés consisteix en una sèrie de passos:

Publicitat de l'immoble, per així efectuar la venda més ràpid. Mostrem la seva propietat en la nostra pròpia web i invertim en diferents portals potencials tant a nivell nacional com internacional. Cada tres vendes que efectuem, dues d'elles són per clients estrangers.

Per poder publicar l'immoble, ens encarreguem de fer un reportatge fotogràfic professional i un vídeo. Per proporcionar material de qualitat i atractiu.

Gestionem i organitzem visites. Treballem amb molta confiança amb els nostres clients, d'aquesta manera els propietaris de les cases, poden confiar plenament en nosaltres. Ens encarreguem d'ensenyar l'allotjament als nostres clients compradors i de controlar la propietat.

Portem la negociació. És un procés delicat, després de 45 anys d'experiència, li negociem la casa a el millor preu.

Tramitació de venda, ens comprometem a gestionar tots els contractes i procediment d'aquesta acció. Col·laborem amb diferents notaries, arquitectes, bancs per agilitzar el procés i finalment fer-lo efectiu.

El nostre equip està format per professionals multilingües, experts en sector immobiliari. En tot moment els acompanyarem en el procés i facilitarem allò el que sigui necessari.

CompartirPropietats

Valoreu la vostra propietat aqui