Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Com aconseguir més espai a casa?

Com més espai tenim, més espai necessitem, veritat?

En un habitatge necessitem espai per emmagatzemar tots aquells trastos que són útils en certs moments i els guardem en diferents parts de la casa.

Un habitatge pot ser prou gran o pot ser un loft, a continuació explicarem com podem obtenir més espai seguint uns passos.

Els primers passos a seguir:

  • Deixar que la llum natural entri a l'màxim. Ho podem aconseguir canviant les finestres per unes més grans i si cal fer-opacs per obtenir més intimitat.
  • Eliminar totes aquelles parets innecessàries o bé substituir per unes semi-corredisses o separadors de materials naturals o de vidre per no obstaculitzar l'entrada de llum.
  • Fer prestatgeries obertes, d'aquesta manera aconseguim més espai per a emmagatzematge. Si són allargades verticalment, aconseguirem sensació de sostres alts.
  • Només disposar d'aquells mobles que siguin necessaris i que es pugui emmagatzemar dins d'ells. Per exemple llits i sofàs.
  • Utilitzar prestatgeries de colors semblants als tons de parets, així visualment no destacaran i no crearan més volum de l'necessari.
  • Els miralls és una bona manera de crear espai visual. Si ho col·loquem de manera que aconseguim reflectir la llum natural, a part d'il·luminar més la seva vivenda aconseguirem ampliar la seva casa visualment.

Si Et sembla útil aquesta informació, comparteix-en xarxes.

Compartir


Valoreu la vostra propietat aqui