Contactar

972 819 894 665 654 356

info@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Com fer una oficina a casa

Treballes des de casa habitualment? Si és que si, et seran útil aquests consells, ja que és important adaptar el lloc per millor capacitat, major concentració i rendiment. Tot i que aquest any, 2020 tots ens havíem d'adaptar de manera sobtada per COVID i treballar des de casa, sigui una cosa habitual o no per a nosaltres.

És molt important organitzar la teva zona de treball a casa per ser més productiu i finalment poder concentrar-te i treballar.

Els consells per a l'adaptació són els següents:

  • La il·luminació és millor quan és de llum natural, per tant, busquem una paret amb bona il·luminació. La llum natural ajuda a combatre la depressió, sensació de tristesa o apatia. A més un espai de llum per la llum natural semblarà ser més gran i l'estat d'ànim serà més relaxat i alegre.
  • El mobiliari que utilitzis durant les hores de treball ha de ser còmode i t'ha d'agradar, per sentir-te a gust i no evitar-i anar-te'n de qualsevol forma. És imprescindible la comoditat i postura corporal correcta per mantenir una bona salut. L'altura de l'mobiliari també cal considerar-la.
  • En cas de falta llum natural, afegir punts de llum. Depenent de la feina a realitzar, la il·luminació és imprescindible, tant per a la salut com per concentració. Llums més intenses i blanques per a treballs més detallistes. Llum indirecta i groga per treballar amb ordinador.
  • Els tons de l'mobiliari i colors de el lloc on tinguem la nostra petita oficina afectessin a les nostres emocions, per tant, evita colors agressius i guia't més per tons suaus, pastissos per produir un efecte relaxant.
  • Ordre en la taula i tot a mà, per evitar distraccions a casa, tenir el necessari a mà i concentrar-nos totalment en el treball que estem realitzant. Visualment el lloc de treball ha de ser ordenat, net i acollidor.

Esperem que us hagi servit aquesta guia i puguis aprofitar-a el màxim nostres consells.

Compartir