Contactar

972 819 894 665 654 356

info@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Com augmentar el valor de la seva propietat?

Reformar el teu habitatge o bé invertir en una de segona mà per vendre-la o llogar-la després, seria una manera d'augmentar el seu valor.

El temps passa i els gustos i el confort de les persones canvia, per tant, no seria una mala idea d'acomodar el teu habitatge al teu gust per sentir el benestar.

Una reforma no vol dir, fer obres completes o parcials sinó que amb petits canvis de mobiliari i textures per actualitzar la decoració ja podríem canviar l'aspecte de la llar per complet. Depenent de el pressupost de què disposem, dependrà la qualitat d'aquests.

Una de les característiques més importants per sentir el benestar, és que la llar transmeti calidesa. Això podria ser el resultat de mescles de dissenys que transmetin confort, elegància i funcionalitat. Les textures més convenients serien de fibres naturals com fusta, cotó, lli, el jute barrejat amb colors suaus de fusta rústica i color mel.

Per donar protagonisme a les parets, podríem utilitzar pedra per decorar parets amb més importància o bé estampats geomètrics i tots dos amb tons neutres, que proporcionin sensació de tranquil·litat i natura. Aquests podrien ser combinats amb detalls de colors com un verd intens i profunds blaus.

Per a més inspiració podeu observar la imatge de la portada, on hem fet una selecció de diferents dissenys d'interiors amb les característiques comentades prèviament.

Quant als detalls de decoració, per no complicar-nos, la millor opció és ser minimalista. És a dir, amb pocs detalls i no molt cridaners, de tons neutres acompanyat a l'estil i textures anteriorment comentades.

Que opines sobre el que s'ha comentat? T'has quedat amb algun detall?

Creiem que la sensació de benestar i calidesa que ens transmeti el conjunt de detalls i textures de la nostra decoració és un dels aspectes més important.

Compartir