Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

Com decorar i il·luminar una habitació fosca?

És molt important la il·luminació de la casa, a l'escollir la teva nova vivenda és imprescindible conèixer la seva orientació, és a dir, si és Sud, Nord, Est o Oest per saber com entrarà la llum solar i durant quant de temps. Està demostrat que la llum solar ens influeix positivament, ajuda a combatre la depressió i altres sensacions relacionats amb la tristesa o apatia. A més una llar il·luminat sembla més gran i l'estat d'ànim serà molt més alegre, relaxant i harmònic.

Llavors, com decorar de manera natural una habitació fosca?

  • Abans de res, ens hem de fixar en el color de l'habitació. Per a una bona il·luminació és important escollir un to clar com podria ser els tons pastís, així mateix, amb la llum que entre reflectirà per tota l'habitació. Per evitar sensació insípida, podem decorar la cambra amb quadres o bé fotografies grans però no omplir massa, ja que produirà un efecte contrari.
  • La llum artificial ens proporciona la brillantor necessari en les zones que més ens interessen. Personalment, la llum tipus LED és econòmic i perfecta per il·luminar. Si disposem de diferents focus de llum, seria interessant de dirigir els focus cap a zones fosques o bé llocs més interessants de l'habitació com podria ser un quadre, una estàtua o un altre. Com és obvi, com més punts de llum tinguem més il·luminació tindrem.
  • Miralls, és una altra manera de proporcionar el lloc espai visual i llum pel reflex que dóna. Podem col·locar més d'un mirall i d'aquesta manera fer rebotar la llum que entra pel mirall més proper de la finestra, d'aquesta manera el lloc obtindrà més brillantor i llum natural.
  • El color de l'mobiliari juga un paper important, per tant els colors clars i suaus prevaldran a l'hora de decorar. Afegir uns jocs de mobles amb caràcter donaran un toc alegre i centrar l'atenció dels nostres convidats.
  • La finestra és el focus més important per a la il·luminació natural de l'habitació, però suposa molta feina engrandir-o bé canviar-la, però per simplificar-lo i finalment proporcionar llum a la nostra llar, centrem la nostra atenció en les cortines, el seu color i transparència. Quan més obertes les tenim i siguin de color clar i transparents, més brillantor tindrà el nostre racó.
  • Detalls metàl·lics que podem utilitzar com a decoració, ens proporcionaran reflexos de llum i així aconseguirem que sembli més il·luminada i càlida la nostra habitació.

Compartir


Valoreu la vostra propietat aqui