Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Les nostres notícies Immogrupstar

¿Vendre o llogar, què prefereixes?

Propietaris dels seus habitatges es pregunten què és millor, vendre o llogar la seva propietat per treure-li el millor benefici. No hi ha una única veritat, dependrà de la finalitat de cada persona però per fer-ho finalment prendre una decisió depèn dels següents factors ..

  • Procés de venda o lloguer
    El temps estimat de venda supera els 12 mesos, així mateix cal responsabilitzar d'unes despeses, com són els Ibis, impostos, manteniment, etc. Durant aquest temps per poder treure-li profit, es podria mirar l'opció de lloguer de vacances. És un manera de compensar i el procés de posar-lo en marxa és molt ràpid.
  • Comprar per llogar
    Cada vegada és més comú aquesta gestió a Espanya, ja que el sector turístic és el sector amb més potencial, ara mateix, amb la pandèmia mundial COVID està en una situació inestable. Però no va trigar molt a tornar a la normalitat, així que lloguer de vacances és una opció ideal per a seguir tenint la propietat de l'immoble i treure-li rendibilitat. El procés de llogar té uns passos a seguir i suposa responsabilitat però tot això es pot fer a través d'una agència de rènting i s'oblida de totes les preocupacions, ja que s'ocupen de tot.
  • Vendre per comprar
    Vendre teva propietat per comprar alguna cosa millor, és molt comú també. Fer canvi en la nostra vida és important i més si aquests canvis ens fan més feliços. La venda de la teva propietat pot portar molt de temps i alhora temes burocràtics importants, però per això hi ha les agències immobiliàries que ens ajuden amb tots els tràmits i faciliten tota la informació necessària per dur a terme tant la venda del seu habitatge com la compra de la nova.

Compartir



Propietats

Valoreu la vostra propietat aqui