Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Experiment el luxe i la tranquil·litat a Can Carbonell: Mansió de 649 m2 a Caldes de Malavella

171m2
2.000m2
4
3
Si
Privat
Ref.: CA-CARBONELL1G
695.000€ 675.000€

Característiques

Any de construcció: 2020
Habitacions: 4
Banys: 3
construïts: 171m2
Parcela: 2.000m2
Terrassa: 100 m2
Piscina: Si
garatge: Privat
Places de garatge: 2
Cuines: Americana
Estado: Semi nou
Armaris encastats: 6
Orientació: Sur
Distància a la platja : 15 Km.
Distància a l'aeroport: 25 Km.
Distancia a oci: 1 Km.
Distància al camp de golf: 3 Km.
Calefacció
Piscina particular
Garatge
Zona barbacoa
Dúplex
Exterior
Jardí
Porxo
Armaris encastats
Balcó
Bugaderia
Piscina coberta climatitzada
Terrassa
Traster
Vistes a la muntanya
Aire condicionat
Jacuzzi
Qualificació energètica
Qualificació energèticaD

Descripció

Aquesta impressionant propietat de 649 m2, ubicada a la tranquil·la urbanització Can Carbonell de Caldes de Malavella, ofereix un refugi excepcional per als que busquen un estil de vida envoltat de natura i confort. Assentada sobre una parcel·la de 2.000 m2, la casa es presenta com un oasi de luxe i exclusivitat, dissenyada acuradament per satisfer les necessitats més exigents.

Espais interiors excepcionals

La distribució interior de lhabitatge es caracteritza per la seva amplitud i lluminositat. Els seus 4 dormitoris dobles, tots amb fusteria feta a mida i banys complets, són ideals per al descans i la relaxació. El saló, amb xemeneia de pedra i marbre, es converteix en el cor de la llar, un espai perfecte per reunir-se en família o amb amics. La cuina, totalment equipada, convida a crear moments culinaris inoblidables.

Detalls que marquen la diferència

La casa és plena de detalls que la converteixen en un lloc únic. Els terres de parquet natural a tota la casa, l'escala de fusta amb detalls de vidre i la moqueta a les habitacions aporten calidesa i confort. Els sostres alts creen una sensació d'amplitud i els grans finestrals de fusta natural permeten que la llum natural inundi cada racó.

Una infinitat de comoditats

Les instal·lacions de la vivenda no deixen de sorprendre. La piscina interior climatitzada amb cascades i disseny Maya convida a la relaxació i al lleure. La sala de cinema, amb una gran xemeneia, ofereix un espai ideal per gaudir de pel·lícules i sèries en companyia. La biblioteca-despatx, amb fusteria de fusta natural feta a mida, és un refugi perfecte per a la feina o la lectura.

Un entorn privilegiat

La ubicació de la casa és un altre dels seus punts forts. Envoltada d´una magnífica zona enjardinada i natura, la urbanització Can Carbonell ofereix un entorn tranquil i segur, ideal per a famílies amb nens. El seu excel·lent accés per la C-35 la converteix en una opció atractiva per als que busquen viure a prop de la platja (a 20 minuts de Platja d'Aro i Tossa), de l'aeroport (a 17 minuts de l'aeroport de Girona-Costa Brava) i de la ciutat de Barcelona (a 56 minuts). A només 7 minuts hi ha el poble de Caldes de Malavella, ia 5 minuts els de Vidreres i Llagostera.

Un projecte integral

La propietat es completa amb un apartament independent de 100 m2, amb cuina americana totalment equipada, saló-menjador, rebedor, vestidor, un dormitori de matrimoni i un bany complet. A més, compta amb un projecte d´interiorisme integral, càmeres de seguretat i un SPA jacuzzi exterior per a 6 persones amb llums LED i aromateràpia.

Una oportunitat única

Aquesta casa de 649 m2 a Caldes de Malavella és una oportunitat única per als que busquen una propietat de luxe en un entorn privilegiat. El disseny excepcional, les instal·lacions de primera qualitat i la ubicació tranquil·la la converteixen en un lloc ideal per viure i gaudir de la vida al màxim.

Per a més informació:

Contactar amb immobiliària.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 578.090 GBP
  • Rublo Ruso: 578.090 RUB
  • Franco Suizo: 660.083 CHF
  • Yuan Chino: 5.240.565 CNY
  • Dolar: 723.195 USD
  • Corona Sueca: 7.901.010 SEK
  • Corona Noruega: 7.964.663 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui