Contactar

972 819 894 665 654 356

immogrupstar@immogrupstar.com

Av. de Castell d’Aro, 25 17250, Platja d’Aro, Girona

Bonic apartament reformat amb vistes obertes

67m2
3
1
Ref.: AP-CAL23G
169.000€ 159.000€

Característiques

Any de construcció: 1990
Habitacions: 3
Banys: 1
construïts: 67m2
Terrassa: 12 m2
Cuines: Oberta
Estado: Bon estat
Piso: 1er
Orientació: Sur
Distància a la platja : 3 Km.
Distància a l'aeroport: 40 Km.
Distancia a oci: 100 Mts.
Distància al camp de golf: 8 Km.
Vistes a la muntanya
Sense ascensor
Aire condicionat
Calefacció
Exterior
Armaris encastats
Balcó
Cèntric
Bugaderia
Terrassa
Qualificació energètica
Qualificació energèticaG

Descripció

Encantador apartament completament reformat al cor de Calonge, ubicat en un barri molt tranquil amb totes les comoditats a l'abast (farmàcia, botigues, supermercat, centre d'atenció primària... etc) L´habitatge disposa d´un ampli saló menjador que s´integra harmoniosament amb una moderna cuina americana i un petit safareig. El balcó ofereix molta llum a l'habitatge i atès que no hi ha cap edició al davant, es pot gaudir d'unes boniques vistes obertes sobre el poble. La distribució interior es compon d´un modern bany amb dutxa, dues acollidores habitacions dobles i una individual, totes equipades amb armaris encastats per maximitzar l´espai. Compte amb tancaments de PVC i doble vidre, calefacció elèctrica, aire condicionat i traster privat. Aquest pràctic apartament es troba en estat impecable, llest per mudar-se i gaudir del màxim confort. És una opció ideal tant per viure tot l'any com per destinar a una segona residència a prop de la costa en aquest meravellós poble familiar i tranquil de la Costa Brava. No perdis l'oportunitat de fer d'aquest bonic espai la teva nova llar! Despeses de comunitat: 600€/ any IBI: 400€/ any Escombreries: 155€/ any.

Localització

Economia

Esta información que se proporciona aquí está sujeta a errores y no forma parte de ningún contrato. La oferta se puede cambiar o retirar sin previo aviso. Los precios no incluyen los costes de compra

Calcular hipoteca

Canvi de divises

  • Pounds: 136.136 GBP
  • Rublo Ruso: 136.136 RUB
  • Franco Suizo: 153.912 CHF
  • Yuan Chino: 1.226.510 CNY
  • Dolar: 169.383 USD
  • Corona Sueca: 1.854.576 SEK
  • Corona Noruega: 1.870.635 NOK

Sol·licitar informació


Responsable del tratamiento: , Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.




Valoreu la vostra propietat aqui